Müşteri ve Alfa Kurumsal Hizmetler A.Ş. arasında oluşturulan yerinde yemek üretimi projesine sadık kalarak, tüm ekip ve ekipman, menü planlaması ve uzman kadroyu kurarak belirtilen hizmet sürecinde toplu yemek üretim için gereken tüm altyapı sağlanır; sorunsuz ve kalitesi belgelenmiş yemek üretimi yapılır.
Her proje için Alfa Kurumsal'ın atamış olduğu proje yöneticisinin de denetiminde, hizmet verilecek noktalar için gereken tüm yatırımdan sonra segmente uygun çözüm ortağının ana mutfağında üretilen personel yemeği müşteriye sorunsuz olarak ulaştırılır.
Kalite Operasyon departmanımızdaki yetkin personellerimiz tüm çözüm ortaklarına ve müşteri mutfaklarında ALFA KURUMSAL standartlarında incelemeler yapar ve ihtiyaçlara uygun projeler oluşturur; gereken hijyen, yenileme ve iyileştirme çalışmalarını yapar. Uygun standartların yakalanması için...
Alfa Kurumsal, bünyesindeki konusunda yetkin personelce, hizmet aldığı ve verdiği tüm mutfaklarda, gıda güvenliği yönetimi, gıda üretimi ve hizmetin her aşamasında gerekli hijyen ve ilgili tüm eğitim konularında üye ve müşterilerine danışmanlık yapar. Hijyen Alfa Kurumsal için önemlidir.
Ülkemizde yaygın olmayan fakat tüm toplu yemek tüketimindeki sıkıntıları bertaraf eden, tek kullanımlık kaplarda uzun süreli saklanabilen hem yemek hem de yemek sonrası tatlı olarak hizmete sunduğumuz personel yemek ihtiyacına profesyonel çözümler üretir.
Alfa Kurumsal Hizmetler A.Ş. 'den hizmet alan tüm kurumlar personelini bu riskten arındırmak için 3. Şahıs Gıda Sigortası yaparak doğabilecek tüm sorunlarınızı güvence altına alır. Zamanında ve doğru risk analizi yaparak tehlikenin önceden belirlenip ortadan kaldırılması en uygun yöntemdir.
Eğitim, denetim ve iyileştirme faaliyetleri ile sorumlu olan Kalite Yönetim Sistem departmanımız, Türk Gıda Kodeksi ve Mevzuatı şartlarına uygun müşteri istekleri doğrultusunda üretim, sevkiyat ve sunum yapmak için sürekli olarak Ar-Ge çalışmaları yapar.